fbpx

Ideakuvia

Keittiö / Design

kitchen8-1

Keittiösuunnittelun trendejä tällä hetkellä ovat mm. vaaleat puuviilut, mattapinnat, vetimettömyys, marmori ja metalleista kuparin rinnalle kovaa nousua tekevä messinki. Esimerkiksi Tukholman ja Kööpenhaminan sisustusliikkeitä kiertäessä ei voi välttyä huomaamasta messingin kovaa nousukiitoa. Messingin lisäksi trenditietoinen valitsee keittiöönsä ylelliset marmoritasot ja kalanruotoparketin.

Go to link

 

Est-Magazine-Open-House-Sweden22

Beige väri on vaihtunut harmaan eri sävyihin. Huomaa kuinka kaunis vaalea puulattia antaa tilaan lämpimän ja kodikkaan tunnelman.

Go to link

 

kitchen9-1

Kokovalkoisen keittiön aika on ohi. Tilalle ovat tulleet harmaan eri sävyt, farkun sininen, musta ja puuviilut vaaleana tai mustana. Mattamusta nanopinnoite on uusinta uutta ja sitä löytyy sekä ovista että työtasoita.

Go to link

 

BP6

Loft-tyylissä käytetään paljon sementtipintoja. Sementtiseinät, lattia, työtasot jne. Raaka sementtipinta täytyy muistaa käsitellä, jotta pinnasta irtoava pöly saadaan sidottua.

Go to link

 

kitchen2

Laatoituksissa – sekä seinä- että lattiapinnoissa – käytetään erilaisia ladontoja. Tiililadonta on tällä hetkellä suosiossa. Laattojen muotoa tuodaan esille selvästi laattaa tummemmalla tai vaaleammalla saumauksella.

Go to link

 

jolie_credence_cuisine_rustique_chic-600x0

Hexagon laatta välitilassa on kaunis vaihtoehto perinteiselle suorakulmaiselle laatalle. Muotoa voi korostaa saumauksen värillä.

Go to link